Hideg és fagy várható

Az időjárás-előrejelzések komoly mínuszokat jósolnak az elkövetkezendő tíz napra. A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. éppen ezért ismételten felhívja Felhasználói figyelmét, hogy amennyiben eddig nem szigetelték vízmérőaknáikat, most tegyék ezt meg, hiszen így a várható kiadásoktól és a bosszúságoktól is megkímélhetik magukat. A hatályos jogszabályok szerint ugyanis a fagy miatt elfolyt vizet, a mérőcsere költségeit és a vízmérőt a felhasználóknak kell megfizetnie, mivel a törvény szerint kötelesek a vízmérő fagy elleni, megfelelő védelméről gondoskodni.

Felhasználóváltozás bejelentés új szabályai

2017. július 1-jétől a régi és új felhasználónak a változást legkésőbb a birtokbaadást követő 15 napon belül, az üzletszabályzatunkban rögzítetteknek megfelelően be kell jelentenie Társaságunknak. A bejelentéshez szükséges dokumentumok letölthetőek honlapunkról. A bejelentéssel a korábbi felhasználó a közszolgáltatási szerződést felmondja. A bejelentés az új felhasználó részéről a közszolgáltatási szerződés megkötésére vonatkozó igénynek minősül. A bejelentést követő 30 napon belül, előre egyeztetett időpontban Társaságunk elvégzi a felhasználási hely ellenőrzését.

Elismerés a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. munkavállalói számára

A Magyar Víziközmű Szövetség Elnöksége a Víziközművek napja alkalmából Csurka Pétert, a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. Energiagazdálkodási csoportvezető – főenergetikusát, és
Varga Edina Gazdasági osztályvezetőt Elismerő Oklevél kitüntetésben részesítette. A kitüntetések átadására június második hetében, az Országos Víziközmű Konferencián került sor Tapolcán.

Oldalak