Számla befizetése sorban állás nélkül

Tájékoztatjuk, hogy a veszélyhelyzet miatt – a személyes ügyintézési lehetőség hiányában – a csekk befizetés illetve elektronikus úton történő díjfizetés az alábbiak szerint lehetséges:

1. BANKI ÁTUTALÁSSAL

Amennyiben rendelkezik banki átutalási lehetőséggel, kérjük, hogy a számla összegét utalja el a 10404405-44017466-00000000 bankszámlaszámunkra.
Az utalásnál hivatkoznia kell a számla sorszámára , vagy a felhasználó azonosítóra, esetleg a felhasználási helyre.

2. iCSEKK ALKALMAZÁS HASZNÁLATÁVAL

A kényelmes és biztonságos számlabefizetést kínáló iCsekk alkalmazás ingyenesen letölthető, és használatához egy okostelefonra , egy bankkártyára és a számlához mellékelt postai csekken található QR-kódra van szükség.
A használatba vétel első lépéseként töltse le az iCsekk alkalmazást okostelefonjára (iOS rendszerű készülék esetén az App Store, Android rendszerű készülék esetén a Google Play online áruházból.) Az alkalmazás első indításakor regisztráljon az iCsekk rendszerébe, melyhez egy e-mail cím és egy jelszó megadása szükséges. A megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, amelynek segítségével megerősítheti e-mail címének hitelességét. (Amennyiben nem érkezne meg a regisztrációs e-mail, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappát is.)

Sikeres regisztrációt követően e-mail címének és jelszavának megadásával lépjen be az alkalmazásba és a csekken található QR kód beolvasásával fizesse a jövőben kényelmesebben víz –és csatornadíj számláit.
Az alkalmazásról bővebben a www.icsekk.hu honlapon olvashat.

3. E- SZÁMLA SZOLGÁLTATÁS IGÉNYLÉSÉVEL
E-számla szolgáltatásunkat a Díjnet rendszer (www.dijnet.hu -n) használatával veheti igénybe. A regisztráció hoz a felhasználó azonosító, és egy számla sorszáma szükséges. A regisztrációt követően társaságunk elektronikusan állítja ki a számlákat , melyről e-mailben értesítjük. A Díjnet rendszeren keresztül utalásokat indíthat, bankkártyával, valamint csoportos beszedési megbízással is fizethet, így befizetései is könnyen nyomon követhetőek.

Bővebb felvilágosítást telefonon a 42/523-623 számon, vagy az ugyfelatmail [dot] nyirsegviz [dot] hu e-mail címen kérhet.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

NYÍRSÉGVÍZ Zrt.
az Ön víziközmű-szolgáltatója