Tájékoztatás az április hónapban esedékes vízmérő leolvasás felfüggesztésről

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. ezúton tájékoztatja tisztelt felhasználóit, hogy az új típusú koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a leolvasás átmeneti felfüggesztése miatt az április hónapra ütemezett éves leolvasást az alábbi körzetekben nem végzi el.

Társaságunk az elmaradt leolvasás új időpontjáról értesíteni fogja Önöket. Az átmeneti intézkedés feloldásáig a lakossági felhasználók részére kéthavonta a korábbi fogyasztási adatoknak megfelelően készülnek a víz- és csatornadíj számlák, ezért arra kérjük Önöket, hogy csak abban az esetben jelentsék be a mérőállást, ha az feltétlenül szükséges. Továbbá kérjük, hogy az átmeneti időszakban a mérőállás bejelentést elektronikusan az ugyfelatmail [dot] nyirsegviz [dot] hu címre, telefonon a 06-42/523-623 számra, illetve írásban a 4401 Nyíregyháza, Pf. 290. postai címre szíveskedjenek eljuttatni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az esetleges csőtörések, szivárgások miatti károk megelőzése érdekében rendszeresen, de legalább havonta ellenőrizzék a mérőhely állapotát.

Kérjük tisztelt felhasználóinkat, hogy számláikat továbbra is pontosan, időben szíveskedjenek befizetni. Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!