Tájékoztatás előre fizetős vízmérők töltéséről

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus terjedését megelőző intézkedés miatt felfüggesztett személyes ügyintézési lehetőség hiányában az előre fizetős vízmérők töltése az alábbi módokon lehetséges:

  1. Amennyiben rendelkezik banki átutalási lehetőséggel, kérjük, hogy a töltésre szánt összeget utalja el a 10404405-44017466-00000000 bankszámlaszámunkra.
    Az utalásnál hivatkoznia kell a felhasználó azonosítóra, vagy a felhasználó nevére, a felhasználási hely címére, és az utalás jogcímére, azaz „előre fizetős mérőre töltés”.
    Az utalásról a banki igazolást e-mailben el kell juttatnia az ugyfelatmail [dot] nyirsegviz [dot] hu címre.
  2. A feltöltést intézheti csekkes befizetéssel is, azonban ebben az esetben az ügyintézés több napot vesz igénybe. A befizetéshez szükséges csekket a 42-523-623-as telefonszámon kérheti. A befizetést a csekk felhasználói példányának ugyfelatmail [dot] nyirsegviz [dot] hu e-mail címre való küldésével kell igazolnia.

Fontos! A kódot mindkét esetben arra az e-mail címre küldjük meg melyről a befizetés igazolása beérkezett Társaságunkhoz.
Amennyiben kérdése van a leírtakkal kapcsolatban kérjük, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat, mely a 42/523-623-as telefonszámon érhető el.

Kérjük, a feltöltésre vonatkozó igénylés esetén ne feledkezzen meg az esetlegesen fizetendő részlet összegéről sem.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!