Tájékoztatás vízmérő leolvasásról

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. ezúton is tájékoztatja tisztelt felhasználóit, hogy az új típusú koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020.03.23-tól további rendelkezésig – a már korábban elrendelt személyes ügyfélszolgálat bezárásán túl –, minden személyes kontaktussal járó tevékenységet felfüggeszt.

Az Önök és a munkatársaink egészségének megóvása érdekében átmenetileg felfüggesztésre kerül:

  • a fogyasztásmérő leolvasás (kivéve a lakásvízmérők távleolvasása),
  • a lakás mellékvízmérő és locsolási mellékvízmérő átvétel,
  • a bekötési és lakás mellékvízmérő csere,
  • a felhasználási hely ellenőrzés, csőtörés kivizsgálás,
  • a szennyvízbekötéshez kapcsolódó szakfelügyelet (a bekötéshez szükséges a felhasználó által aláírt igénybejelentés eljuttatása a szolgáltatóhoz, a szakfelügyeletet munkatársaink egy későbbi időpontban végzik, továbbá az Önkormányzati/Társulati hozzájárulást is a rendkívüli helyzet feloldását követően kell beszerezni).

A lakosság részére az intézkedés feloldásáig kéthavonta a korábbi fogyasztási adatoknak megfelelően készítjük a víz- és csatornadíj számlákat, ezért kérjük, hogy csak abban az esetben tegyenek mérőállás bejelentést, ha az feltétlenül szükséges. A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. arra kéri Önöket, hogy az átmeneti időszakra a bejelentéseket – különösen a mérőállást, szennyvízbekötést, felhasználó változást – elektronikusan az ugyfelatmail [dot] nyirsegviz [dot] hu címre, telefonon a 06-42/523-623 számra, illetve írásban a 4401 Nyíregyháza, Pf. 290. postai címre szíveskedjenek eljuttatni. Társaságunk a felfüggesztés miatt elmaradt leolvasás, mérőcsere, szennyvízbekötéssel kapcsolatos szakfelügyelet személyes ügyintézési időpontjáról tájékoztatni fogja Önöket.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!