Vegyen részt nyereményjátékunkban, és legyen Ön az a szerencsés nyertes, aki hazaviheti a 2021. december 15-én sorsolásra kerülő 3 db okostelefon egyikét, vagy a 2022.03.31-én kisorsolandó 20 db családi állatkerti belépő (2 felnőtt, 2 gyerek) egyikét!

E-számlával csak nyerhet!

Tisztelt Felhasználó!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. ügyfelei számára 2021. november 1. napjától e-számla szolgáltatásunk kibővül a saját e-számla szolgáltatásunkkal.

Ötvözze a kellemeset a hasznossal, intézze számlái fizetését kényelmesen otthonából, sorban állás és várakozás nélkül, egy kattintással. Tegyen egy lépést a környezetvédelem felé, felejtse el a hagyományos csekkes fizetést és váltson elektronikus számlára!

Kérje számláit a https://felelosen.nyirsegviz.hu/e-szamla/ oldalon regisztrálva, így a számlákat a saját e-mail címére küldjük. Ne feledje, mindezzel hozzájárul a környezet védelméhez is!

A regisztrációhoz mindössze a következőket szükséges megadnia:

  • Számla sorszáma: [A számla első oldalán, jobb felső részen található.]
  • Felhasználó azonosító száma: [A számla első oldalán, a bekeretezett részben a / előtti azonosító.]
  • E-mail cím: az Ön e-mail címe, ahová számláit küldhetjük.

A regisztrációval Ön vállalja az elektronikus számlabemutatás igénybevételét, valamint azt is, hogy számláit a jövőben banki úton (bankkártyás fizetés, átutalás, vagy csoportos beszedési megbízás) egyenlíti ki.

Könnyítse meg életét az e-számla igénylésével, mert E-számlával csak nyerhet – elsősorban időt és energiát, az átállásra történő nyereményjátékunkkal pedig a 2021. december 15-én sorsolásra kerülő 3 db okostelefon egyikét, vagy a 2022.03.31-én kisorsolandó 20 db családi állatkerti belépő (2 felnőtt, 2 gyerek) egyikét!

Az e-számlához kapcsolódó NYEREMÉNYJÁTÉK-kal kapcsolatban a www.nyirsegviz.hu oldalon olvashat részletesebb tájékoztatást.

Köszönjük figyelmét, környezettudatos gondolkodását!

NYÍRSÉGVÍZ Zrt.
Az Ön víziközmű-szolgáltatója