INGYENES informatikai, okoseszköz kezelői képzés a NYÍRSÉGVÍZ Zrt-nél GINOP támogatással

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt ezúton is lehetőséget szeretne biztosítani azoknak a személyeknek, akik szükségesnek érzik, hogy a korszerű informatikai eszközök kezelését elsajátítsák, illetve ezek magabiztos, széleskörű használatára tegyenek szert.
A különböző szinteknek megfelelő tudást 4 nap alatt meg lehet szerezni, a Társaság által koordinált GINOP képzési projekt (GINOP-6.1.5-17-2018-00161) keretében szervezett képzéseken.

Várjuk azon érdeklődők jelentkezését, akik megfelelnek az alábbi feltételek egyikének:
* Közfoglalkoztatásban állnak, vagy
* Legalább 3 hónapja regisztrált álláskeresők, vagy
* Egyéb munkavállalási korú inaktív személyek
(oktatásban, képzésben részt nem vevő, foglalkoztatásban nem álló személyek 16-64 év között). Az inaktív személyek közül a munkaképes korú, 16-64 év közötti személyek vonhatók be képzésbe, köztük a foglalkoztatóval nem rendelkező GYES-en, GYED-en, GYET-en lévők, az eltartotti, háztartásbeli státuszban lévők, köztük a nem tanuló, nem dolgozó fiatalok. Ezen kívül képzésbe olyan pénzbeli ellátásban részesülő személyek vonhatók be, akik teljes vagy részmunkaidős munkavégzésének nincs elvi jogszabályi akadálya (pl. a korhatár előtti ellátásban, szolgálati járandóságban részesülők, a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban részesülők).

A képzések az alábbi szinteken indulnak:
Az IKER 1 kezdő szintű képzés célja: Kezdő ismeretek átadása a digitális világban használt eszközök és alkalmazások - PC, tablet, notebook, okostelefon stb. – használatához.
A képzési idő 4 nap.

Az IKER 2 haladó szintű képzés célja: Haladó ismeretek átadása a digitális világban használt eszközök és alkalmazások - PC, tablet, notebook, okostelefon stb. – használatához.
A képzési idő 4 nap.

A képzések helye: Nyíregyháza
A képzések tervezett ideje: 2020.09-10.hó
A képzések a résztvevők számára ingyenesek, a korlátozott létszám miatt előzetes regisztráció szükséges. A Társaságunk a képzések napján ellátást biztosít a részvevők számára.

Érdeklődni, jelentkezni lehet emailben: titkarsagatnyirsegviz [dot] hu
vagy telefonon: 42/523-600 /1204 melléken