Minőségpolitika és információbiztonság

Minőségkultúra, Irányítási rendszerek

Társaságunk vezetése és munkavállalói egyaránt elkötelezettek a felhasználói igények folyamatos, magas szinten történő kielégítése és a szolgáltatási színvonal fenntartása mellett. Ennek érdekében a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. a 2000. évtől bevezette, működteti és folyamatosan fejleszti tanúsított Integrált Irányítási Rendszerét (IIR), amely jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer, az MSZ EN ISO 14001:2015 környezet központú irányítási rendszer, valamint az MSZ EN ISO 22000:2005 ivóvíz - biztonsági irányítási rendszer valamint az MSZ EN ISO 50001: 2019 energiairányítási rendszer szabványokból áll.

1999. évtől az MSZ EN ISO 17025: 2005 szabvány szerint kialakított akkreditált laboratórium célja, hogy a Társaság működési területéhez tartozó településeken a jogszabályi feltéteknek mindenkor megfelelő, emberi fogyasztásra alkalmas, egészséges ivóvíz kerüljön előállításra. Továbbá a szennyvíztisztító telepekre beérkezett szennyvíz szintén jogszabályi és törvényi előírások alapján történő megtisztítása és a kibocsátott szennyvíz környezet terhelésének csökkentése.

A szabványok követelmény rendszere alapján kialakított szigorú belső szabályozási folyamatok, ellenőrzési és teljesítményértékelési rendszerek, a folyamatok igazolására szolgáló dokumentálás, valamint a visszamérés és utóellenőrzés célja, hogy a folyamatos fejlesztés mind a vezetők, mind a munkájukat hivatásnak tekintő munkatársak esetén is megjelenjen a napi feladataik ellátása során.

A NYÍRSÉGVÍZ ZRT. INTEGRÁLT IRÁNYÍTÁSI POLITIKÁJA
Tanúsítványok és Elismerések
IT biztonsági Tanúsítvány
IT felülvizsgálati Jegyzőkönyv