Vigyázat, ismét csaló csatornatisztítók!

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. felhívja tisztelt felhasználói, különösen a cégek és vállalkozások figyelmét, hogy a közelmúltban ismét csalók jelentek meg szolgáltatási területünk településein, akik jogosulatlanul próbálnak pénzt kicsalni hiszékeny áldozataiktól, az alábbi módszerrel:

A csalók elsősorban cégeket/vállalkozásokat keresnek meg, azt állítva, hogy az adott területen csatornadugulás, meghibásodás áll fenn, melynek elhárítására, a csatorna kitisztítására ők azonnal vállalkoznak. Ezután – első pillantásra legálisnak tűnő – megrendelőt állíttatnak ki a károsulttal, számlát is adnak neki, sőt, csatornatisztítási munkának tűnő tevékenységet is végeznek a területen. A csalók legutóbb több vállalkozást próbáltak így megkárosítani.

Ezúton is tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a közterületi szennyvízhálózat tisztítását csak a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. munkatársai végezhetik!

Kérjük felhasználóinkat, ha a fenti módszerrel próbálkozó csalók keresik meg Önöket, haladéktalanul forduljanak a rendőrséghez, illetve tájékoztassák a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. csatornázási ágazatát a 42/ 523 – 600 (6-os gomb: szennyvíz hibabejelentő) telefonszámon.